U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

X Box 360, 120GB, i zi OKAZION

Krijuar nga: marenglen71

Shitet per mos perdorim, X Box 360, 120GB, i zi, me 2 komanda wireless dhe 8 CD me lojera te ndryshme

Krijuar 3 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 90
Kategoria: Elektronika
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet