U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

VW GOLF 5

Krijuar nga: makina.2019

me dogan....

Krijuar 2 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: 3,999
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Fier

prodhuesi: Volkswagen
modeli: Golf
viti: 2004
kilometrat: 160 000 - 169 999
targa: Shqiptare
transmetuesi: Manual
karburanti: Naftë
ngjyra: E hirit

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.