U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Tuareg. Shitet+nderrohet

Krijuar nga: makina.2019

Tuareg. 3000.cc nafte.. 2012.. i sapoardhur..shitet+ nderrohet..

Krijuar 1 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 20,000
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Vlorë

prodhuesi: Volkswagen
modeli: Touareg
viti: 2012
kilometrat: 190 000 - 199 999
targa: Shqiptare
transmetuesi: Automatik
karburanti: Naftë
ngjyra: E bardhë

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.