U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

shitet vinc per ngarkim shkarkim materiale/Mallra

Krijuar nga: Shop Al

Shikime: 2552

shitet vinc levizes per ngarkim shkarkim materialesh/mallrash ne lartesi me kapacitet 300 kilogram * shume pak i perdorur bashke me kamalecat mbajtes 0682068059

Krijuar 9 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: I diskutueshem
Kategoria: Makineri
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Durrës


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Krijo nje njoftim! Kontakto me Stafin!