U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Shitet Bicikleta

Krijuar nga: ServisCimi

Biciklete 29 LXTX 🕹Marrshe 9x3 🎮Frena me alkol 🎖Akse Bllok 🏆Susta para me regjistrim 🚴‍♀️Trup Alumini 🚴‍♂Per me teper na gjeni ne Insta :Servis-shitje bicikletash dhe FB https://www.facebook.com/servisshitje/

Krijuar 6 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 29,000 Lekë
Kategoria: Bicikleta
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet