U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Shervolet HHR 2008 5300E

Krijuar nga: makina.2019

Hhr amerikane shum komode 2008 e vecant munduesi nderrimi me 4×4 per arsye terreni + - diferencen letrat per nje vit

Krijuar 1 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 5,300
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Fier

prodhuesi: Chevrolet
modeli: HHR
viti: 2008
kilometrat: 15 000 - 19 999
targa: Shqiptare
transmetuesi: Automatik
karburanti: Gaz/Benzinë
ngjyra: E kuqe

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.