U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Samsung Galaxy S9 Plus

Krijuar nga: elektronike2

Shikime: 2716

Crn Samsung S9 Plus raboti na site mrezi so garancija do 06-2020 god. Komplet e so kutija i slusalki AKG. Telefonot e vo super sostojba i e cuvan sekogas so maska.

Krijuar 3 muaj më parë

loading...

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)
Krijo nje njoftim! Kontakto me Stafin!