U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Ramel Hotel

Krijuar nga: Hotele

Shikime: 2399

Ramel Hotel features free WiFi and rooms with air conditioning in Tirana. This property is located a short distance from attractions such as Skanderbeg Square, Sky Tower, and National Arts Gallery. Dajti Express is 5 km away and National Sport Park is 2.9 km from the hotel. All units in the hotel are equipped with a flat-screen TV. Every room has a private bathroom. Guests at Ramel Hotel can enjoy a continental or a buffet breakfast. With staff speaking English and Italian, advice is available at the reception. National Theatre of Opera and Ballet is less than 1 km from the accommodation. The nearest airport is Tirana International Mother Teresa, 17 km from Ramel Hotel, and the property offers a paid airport shuttle service.

Krijuar 3 muaj më parë

loading...

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Krijo nje njoftim! Kontakto me Stafin!