U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Porche Cayenne

Krijuar nga: Shop Al

Porsche cayenne Motorr 4.8 benzin (mban dhe gaz) Kamio Automat Km 233.000 Sherbime te bera Letra te prera Disqe goma te reja Gjendje perfekte Cmimi 13500 €

Krijuar 6 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 13,500
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Lushnjë


Sugjerimet