U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

PO KERKON AMBIENT BIZNESI ME SIPERFAQE TE VOGEL?

Krijuar nga: kerkese.pune

NJESI SHERBIMI 23.7M2 NE KOMPLEKSIN MAGNET, AFER 21 DHJETORIT. E PERSHTATSHME PER ZHVILLIM BIZNESI POR EDHE ZYRE. ORIENTIMI I DYFISHTE JUG-PERENDIM. Ndodhet ne nje objket te ri me pamje nga kompleksi dhe afer rruges unazore te tij. PAGESA ME KESTE

Krijuar 4 ditë më parë

Specifikat


Cmimi: 36,000
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet