U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Peugeot 208 dizel 2014

Krijuar nga: makina.2019

Naft 1.4,Viti 2014

Krijuar 2 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: I diskutueshem
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Shkodër

prodhuesi: Peugeot
modeli: Model Tjeter
viti: 2014
kilometrat: 10 000 - 14 999
targa: Shqiptare
transmetuesi: Manual
karburanti: Naftë
ngjyra: E bardhë

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.