U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Packard Bell

Krijuar nga: toner 4

Prodhuesi : Packard Bell Emri i prodhimit : Packard Bell EasyNote TE69KB Sistemi : Windows 10 Pro (sipas deshires edhe Windows 7 Pro) Processor : AMD E1-2500 APU with Radeon(TM) HD Graphics 1.40 GHz Skeda Grafike : AMD Radeon(TM) HD 8240 Installed Memory (RAM) : 8,00 GB Hard Disk : 320 GB System type : 64-bit Operating System,x64-based processor Display : 15.6'' HD LED LCD Battery : 4-cell Li-ion cmimi i diskutueshem Per cdo informacion dhe prove me kontaktoni,faleminderit !

Krijuar 5 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: 179
Kategoria: Elektronika
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Fier


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.