U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

OFERTE. MAKINERI POLIURETANI DHE POLIUREA ME CMIM TE PERGJYSMUAR

Krijuar nga: Technostema

Shesim makineri poliuretani dhe poliurea qe termoizolon dhe hidroizolin ndertesat e te gjitha tipeve. Makineria eshte e pajisur me gjithe linjen plotesuese (gjenerator; kompresor; furgon transporti; pistolete sprucimi me dy koka; rrota per tubat e sprucimit). Oferta eshte me çmim te pergjysmuar.

Krijuar 4 ditë më parë

Specifikat


Cmimi: I diskutueshem
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana