U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Nissan

Krijuar nga: makina.2019

Ne gjendje shum te mir impjanti i sapo hedhur stag i shenuar ne leje te qarkullimit letrat deri ne dhjetor me baxha me kamer parkimi mbrapa orgjinal ne ekran

Krijuar 1 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 2,700
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Fier

prodhuesi: Nissan
modeli: Primera
viti: 2003
kilometrat: 140 000 - 149 999
targa: Shqiptare
transmetuesi: Manual
karburanti: Gaz/Benzinë
ngjyra: E kaltër

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.