U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

MP3 Me Bluetooth dhe Karikues Makine Baseus Fast

Krijuar nga: Shop Al

MP3 Me Bluetooth dhe Karikues Makine Baseus Fast Charger Pershkrim : Karikon 2 celuare ne te njejten kohe. Eshte fast charger dhe mundeson degjimin e muzikes gjate kohes qe celulari juaj eshte duke u karikuar.Me ane te tij mund te shikoni dhe gjendjen e baterise se makines suaj.Karikuesi ben te mundur qe me ane te nje butoni ju te pergjigjeni ne celularin tuaj dhe te komunikoni me laudspeaker pa patur nevoje per te mbajtur celularin ne dore. Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda 24-72 h Pagesa ||||CASH Kthimi |Pa pagese brenda 48 oreve Siguria | Blerje e sigurt. Tipi i produktit : Bluetooth ☎️Bli tani ne whatsapp: 0674032999 / 042253169 🖥️Web : www.aksesore.al

Krijuar 6 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 2,199 Lekë
Kategoria: Elektronika
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet