U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

MIKROVALE SAMSUNG MG23F301TAS

Krijuar nga: Shop Al

Shikime: 2794

Samsung MG23F301TAS. Kapaciteti 23 litra Fuqia mikrovalë 800 W Power Grill 1100W Sistemi i Kontrollit Takt / Kontroll Dial? Qeramikë Brenda - Veshje qeramike 20 programe të shëndetshme gatimi Modaliteti Eko në gatishmëri për kursimin e energjisë deri në 40%. Funksioni Auto Defrost 6 nivelet e fuqisë Ekran LED Ngjyra: STS Silver dhe Glass black Qeramike brenda: Sipërfaqja e brendëshme për të parandaluar shpërthimin e mikrobeve dhe pastrimin e lehtë.

Krijuar 9 muaj më parë

loading...

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Krijo nje njoftim! Kontakto me Stafin!