U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Miele WDB 030 WCS Eco 7kg A+++ 1400 giro

Krijuar nga: Shop Al

Super lavatrice......me e mira nga te gjitha.... Vetem per njerezit qe kerkojne kualitet dhe cilesi...... MIELE vetem MIELE Ofroje edhe lavatrice 8 kg.... 9 kg...dhe tharese rrobash....

Krijuar 6 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 799
Kategoria: Makineri
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Elbasan


Sugjerimet