U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Mercedes C320 4matic

Krijuar nga: Shop Al

Makina eshte ne gjendje perfekte. Jane nderruar se fundmi kater amortizatore Sachs. Kater susta eibach pro kit. Disku frenave perpara dhe ferrotat te reja. Gomat te reja 80%. Nuk ka nevoje per asnje sherbim. Nuk perfshihet ne takse luksi.Dokumentat deri ne Dhjetor 2019. E shpejte dhe shume stabel ne rruge.

Krijuar 8 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: 9,200
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.