U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Mercedes Benz gle 300d 4 MATIC

Krijuar nga: Shop Al

Mercedes Benz GLE 300d 4MATIC Viti 2016 me 160000 km Makina spo ka ardhur na Amerika me nje pronar te vetem . Full opsion Çmimi i diskutueshem Mundesi nderrimi

Krijuar 3 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: 42,000
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana

prodhuesi: Mercedes-Benz
modeli: GLE
viti: 2016
kilometrat: 160000
targa: Shqiptare
transmetuesi: Automatik
karburanti: Naftë
ngjyra: E zezë

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.