U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Mbrojtesa nga (Luhatjet e Tensionit dhe Rrufet)

Krijuar nga: saimir

Shikime: 2016

Tregtojm Mbrojtesa nga tensjoni i ulet dhe i larte,kto komponenet montohen ne kuader zen vendin sa per dy automat , montimi eshte i thjeshte montohet para ose pas salvavites. Vepron me tensjon te ulet nen 160 v (+-5v) vepron me tensjon te lart mbi 270 v (+-5v).Ose mund te gradohen sipas deshires.Mbrojtesi sic shifet ne foto ka tre llampa sinjalizimi jeshilja tregon nje punim normal, kurse kur ndizet e kuqja tregon qe tensjoni nuk eshte normal dhe ne menyre automatike ckycet qe mos te pesojne dem Aparaturat Shtepiake ,ne momentin qe tensjoni normalizohet mrojtesi kycet perseri dhe i jep tensjon shtepis ky veprim behet nga mrojtesi ne menyre automatike. Pervec sitemit monofaz kemi dhe mrojtesa per sitemin trefazor .Mbroni shtepite tuaja.Mbrojtesat jepen me Garanci. Mbrojtes Mono Faz (40A/60A) - 2500 lek te reja.(Me Voltmeter) Mbrojtes Mono Faz (40A/60A) - 3000 Lek te reja.(Me Voltmeter dhe tregues Rryme + Gradim nga Jasht) Mbrojtes Tre Fazor 63A - 4000 lek te reja. Mbrojtes 3Fazor 100A - 5000 lek te reja. Cel 069 73 09 899.

Krijuar 3 muaj më parë

loading...

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Krijo nje njoftim! Kontakto me Stafin!