U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Korrse bari Gjermane e Re

Krijuar nga: Shop Al

Shitet korrse bari e pa perdorur . Me disk dhe me fije . E sapo ardhur nga Gjermania . Me amballazh .

Krijuar 6 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 150
Kategoria: Makineri
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Lushnjë


Sugjerimet