U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

KERKOHET PUNOJSE AGJENSI SHERBIMESH

Krijuar nga: shefi

PUNOJSE AGJENSI TURISTIKE PAGESA, SIGURACIONE ,RIMBUSHJE,PAGA ESHTE E KENAQSHME

Krijuar 1 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: I diskutueshem
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Shkodër


Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.