U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Kerkohet Perkthyese & Asistente zyre

Krijuar nga: Shop Al

Shikime: 3140

Studio Ligjore TIVARI kërkon të punësojë 2 Asistente zyre me kohë të plotë. E interesuara duhet të përmbushe këto kritere: 1. Të ketë arsim të mesëm ose të lartë (jo për juridik). 2. Të jetë njohëse shumë e mirë e gjuhës italiane (shkrim & të folur). 3. Të ketë njohuri të mjaftueshme në programet Office (Word, Excel, etj). 4. Të jetë e komunikueshme dhe të ketë aftësi pune në grup. 5. Te jete banuese ne qytetin e Durresit. 6. Mosha 20-30 vjece. Të interesuarat të kontaktojnë (Msg) në VIBER ose WHATSAPP ne 068 40 55 889 për të caktuar një orar takimi për intervistë pranë Studios Ligjore Tivari në Durrës. Në momentin e intervistës të kenë me vete Diplomë gjimnazi dhe listë notash ose Diplomë universiteti dhe listë notash. Whatsapp & Viber: 0684055889

Krijuar 9 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: I diskutueshem
Kategoria: Punë
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Durrës


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Krijo nje njoftim! Kontakto me Stafin!