U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Kerkohen shofere per ne Suedi

Krijuar nga: Shop Al

Kerkohen shofere per ne Suedi me kategori CE. Shoferi duet te posedoje patente + COD95 prej EU. Roga paguhet per kilometer: 2.5 sekonda për kilometër për rimorkio lidhëse 2.1 sekonda për kilometër për rimorkion të zakonshëm. Me firmen jemi dakorduar qe ne muaj te na siguroje pune per minimum 10 000 kilometra te paguara. Nëse shoferi mbetet në punë për më shumë se 3 muaj pa ndërprerje, atehere duke filluare prej muajit te 4-tert i paguhen 100euro ne muaj plus, me kusht që të mos ketë ndërprerje në detyrat e punës. Interneti ofrohet nga firma. Nëse shoferi mbetet 3 muaj për punë në Suedi, atëherë i paguhet një biletë kthimi (çdo muaj ne pagesa jepen plus 65euro per bileten.) Kontakt: Çdo ditë pune nga 08:30 - 15:30 ose nëpërmjet e-mailit.

Krijuar 9 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: 0
Kategoria: Punë
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.