U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Kerkohen shofere me DOKUMENTA EU dhe patente cod95

Krijuar nga: kerkese.pune

MUNDET DHE ME DOKUMENTAT TE SHQIPERISE DHE PASAPORTE, MIRPO PATENTA PATJETER DUHET TE JETE E EUROPES BASHKE ME KODIN 95. Per shkak te zgjerimit te biznesit te firmes tone me më shume kamione qe do te jene blere ne dhjetor 2017, kerkohen shofere me dokumentat te Europes, me kategori CE dhe me pervoje pune, punohet vetem ne Suedi me kamionet te Suedise. Roga 650 sek ne dite. Duhet te kete kartele topografit Transporti deri ne Suedi me autobus eshte i paguar. Eshte e domosdoshme qe shoferi ti posedoje te gjitha dokumentat.

Krijuar 5 ditë më parë

Specifikat


Cmimi: I diskutueshem
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet