U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Karikues Makine Per Celular Baseus, USB C 30W

Krijuar nga: Shop Al

Karikues Makine Per Celular Baseus, USB C 30W Karikuesi është i planifikuar për përdorim në makine gjatë udhëtimeve, Karikon celularin tuaj shpejte dhe pa demtuar baterine e tij Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal. Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda 24-72 h Pagesa ||||CASH Kthimi |Pa pagese brenda 14 diteve Siguria | Blerje e sigurt. ☎️Bli tani ne whatsapp: 0674032999 / 042253169 🖥️Web : www.aksesore.al

Krijuar 6 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 999 Lekë
Kategoria: Elektronika
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet