U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Jeep Wrangler 3.8 v6.

Krijuar nga: makina.2019

Goma BF mud terrain. Telaflex suspension. Long arms RC. Trrraflex steerin stabilizer. 6" lift kit. Hard top soft top. Winch 12500 lbs. Mundesi nderrimi me makin mbi 2012.

Krijuar 1 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 23,000
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Fier

prodhuesi: Jeep
modeli: Wrangler
viti: 2008
kilometrat: 90 000 - 94 999
targa: Shqiptare
transmetuesi: Automatik
karburanti: Benzinë
ngjyra: E kuqe

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.