U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

JAP ME QERA TAKSI ME LICENCE 30000LEK NE MUAJ

Krijuar nga: kerkese.pune

Jap me qera makine fiat punto ngjyr e verdh me licenc te rregullut nga bashkia Tirane qysh ne vitin 2010. Cmimi 30000lek ne muaj per pordorin 24ore. Taksat e licences dhe dokumentat e makines i paguaj un. Per cdo detaj me kontaktoni ne nr 0693326867. Te interesuarit duhet te kene deshmin e taksistit dhe te jete i kujdesdesshem ne perdorimin e makines.

Krijuar 4 ditë më parë

Specifikat


Cmimi: 30 Lekë
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet