U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

IPHONE X 256 OKAZION

Krijuar nga: Shop Al

Shitet Iphone X 256 giga i bardhe ne gjendje perfekte funksionale. ka dhe karikuesin e vet origjinal.

Krijuar 6 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 600
Kategoria: Elektronika
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet