U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Hotel Saranda Palace

Krijuar nga: Hotele

Offering a private beach area, Hotel Saranda Palace also features a seasonal outdoor swimming pool and an on-site bar with a spacious sun terrace. Free WiFi and free private parking are provided by the hotel. The centre of Sarande is 1.5 km away. All rooms are air-conditioned and comprise a balcony. Amenities include a flat-screen cable TV and a fridge. Each room's private bathroom comes fitted with a shower and includes free toiletries and a hairdryer. Some rooms overlook the sea. The Hotel's private beach area will provide you with sun loungers and parasols, free of charge. The front desk will provide luggage storage service and you can keep your valuables in the hotel safe. The Port of Sarande, set 850 m from Hotel Saranda Palace, provides direct ferry lines to the Island of Corfu. Corfu International Airport is located within 35 km. This is our guests' favourite part of Sarande, according to independent reviews. Couples particularly like the location — they rated it 8.8 for a two-person trip. This property is also rated for the best value in Sarande! Guests are getting more for their money when compared to other properties in this city. We speak your language!

Krijuar 1 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 60
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Sarandë


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.