U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Hotel Eduard

Krijuar nga: Hotele

Hotel Eduard is offering accommodation in Shengjin. This 2-star hotel offers free WiFi. The accommodation provides a 24-hour front desk. The nearest airport is Tirana International Mother Teresa Airport, 49 km from the hotel. The staff speak English at Hotel Eduard. Distance in property description is calculated using © OpenStreetMap

Krijuar 2 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: 30
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Lezhë


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.