U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Hewlett-Packard EliteBook 840 G1

Krijuar nga: toner 4

Prodhuesi : Hewlett-Packard Emri i prodhimit : HP EliteBook 840 G1 Sistemi : Windows 10 Pro (sipas deshires edhe Windows 7 Pro) Processor : Intel(R) Core(TM) i5-4300U CPU @ 1.90GHz 2.50 GHz Skeda Grafike : Intel(R) HD Graphics 4400 Installed Memory (RAM) : 8,00 GB DDR3 L Hard Disk : 500 GB,7200 rpm,SATA 6.0 Gb/s System type : 64-bit Operating System,x64-based processor Display : 14.0'' HD LED 1366x768 Bateria : 4-cell Li-ion Finger Print Kompiuteri është i ardhur nga USA dhe është në gjendje shumë të mirë. Çmimi i diskutueshëm Për çdo informacion dhe provë më kontaktoni,faleminderit !

Krijuar 5 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: 224
Kategoria: Elektronika
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Fier


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.