U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Haier Tundra Green Wi-Fi Ready, R32 AS25TABHRA

Krijuar nga: Shop Al

Shikime: 2280

Kondicionere Haier 09 btu A++ per nje siperfaqe deri 20 m katrore....... super condicionere,,,,,,,2018.modeli i ri R32 Super inverter. AS25TABHRA /1U25BEFFRA 8.870 Btu / h Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη A++ Στάθµη Θορύβου Ψύξη (ΠΧ / Χ/Μ / Υ) 20/28/32/35 dB(A) Στάθµη Θορύβου Θέρµανση (ΠΧ / Χ/Μ / Υ) 21/29/33/36 dB(A) Κατανάλωση - Ψύξη (Ελάχ. - Μέγ.) 0.80 (0.30-1.20) kW Ονοµαστική (Ελάχ. - Μέγ.) 2.6 (0.8-3.4) kW Ενεργειακή Απόδοση SEER/EER 6.2/3.23 Φορτίο Σχεδιασµού Ψύξης (35°C) 2.60 kW Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας - Ψύξη 147 kWh / a Θερµική Απόδοση Ονοµαστική (Ελάχ. - Μέγ.) 11.600 (3.410-15.690) Btu / h Θέρµανση στους -7°C 7.510 Btu / h Ονοµαστική (Ελάχιστη - Μέγιστη) 3.4 (1.0-4.6) kW Θέρµανση στους -7°C 2.2 kW Ενεργειακή Απόδοση SCOP / COP 4.0/ 3.71 Μέση Ζώνη SCOP 4.90 Θερµή Ζώνη Ενεργειακή Κλάση - Θέρµανση Mέση / Θερµή Ζώνη A+ / A++ Φορτίο Σχεδιασµού Θέρµανσης ( - 10°C) 2.4 kW Κατανάλωση - Θέρµανση (Ελάχ. - Μέγ.) 0.91 (0.30-1.50) kW Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας (µέση ζώνη) 839 kWh / a Όρια Λειτουργίας - ψύξη (Ελάχ. - Μέγ.) 21 - 35 (εσ.) /- 10 - 43 (εξ.) °C Όρια Λειτουργίας - θέρµανση (Ελάχ. - Μέγ.) 10 - 27 (εσ.) / - 15 - 24 (εξ.) °C Τροφοδοσία Ρεύµατος 1 / 230 / 50 Ph / V/Hz Τροφοδοσία Ρεύµατος Εξωτερική θέση Εσωτερική Μονάδα ∆ιαστάσεις Εσωτ. Μονάδας (Π/Β/Υ) 820 / 195 / 280 mm ∆ιαστάσεις Συσκευασίας (Π Β/Υ) 909 / 279 / 355 mm Καθαρό/ Μεικτό βάρος 27/30 kg Παροχή Αέρα (Μέγιστη) 1.900 m³ / h Ηχητική Ισχύς Ψύξη (Υψηλή) 52 dB Ηχητική Ισχύς Θέρµανση (Υψηλή) 53 dB Αποβολή Υγρασίας 1.2 10 - 3m³ / h Εξωτερική Μονάδα Συµπιεστής Panasonic ∆ιαστάσεις Εξωτ. Μονάδας (Π / Β/Υ) 780 / 245 / 540 mm ∆ιαστάσεις Συσκευασίας (Π / Β/Υ) 920 / 361 / 620 mm Καθαρό/ Μεικτό βάρος 27 / 30 kg Παροχή Αέρα (Μέγιστη) 1.900 m³ / h Ηχητική Ισχύς - Ψύξη / Θέρµανση (Υψηλή) 60 / 61 dB Στάθµη Θορύβου - Ψύξη / Θέρµανση (Υψηλή) 46 / 47 dB(A) Ρεύμα Λειτουργίας (Μέγιστο) 6.7 A Ψυκτικό Υγρό R32 Ποσότητα Ψυκτικού Υγρού R32 700 g Χαρακτηριστικά Ψυκτικών Σωλήνων Διάµετρος Γραµµής Υγρού 6.35 / 1 / 4” mm / inch Διάµετρος Γραµµής Αερίου 9.52 / 3 / 8” mm / inch Μέγ. µήκος / ύψος σωλήνωσης 15 / 10 m Μέγ. µήκος σωλήνωσης χωρίς προσθήκη ψυκτικού 7 m Πρόσθετη ποσότητα 20 g / m

Krijuar 9 muaj më parë

loading...
Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Krijo nje njoftim! Kontakto me Stafin!