U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Fluke 325 True Rms

Krijuar nga: saimir

Shitet Aparat professional Fluke 325 True Rms i Ri. Per te gjith ata profesionist qe kerkojn cilesi dhe vlera reale ne matje. Dergesa m,e poste Falas, pagesa behet ne momentin kur dorzohet malli. Na ndiqni ne Instagram Materjale Elektrike Durres. Cel 069 73 09 899 Cmimi 145 euro.

Krijuar 1 javë më parë

Specifikat


Cmimi: 145
Kategoria: Vegla Pune
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Durrës


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni