U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

DAIKIN Siesta 9btu ATXN-25NB9

Krijuar nga: Shop Al

Shikime: 2667

Programoni fillimin ose ndalimin e kondicionerit tuaj në kohën që dëshironi dhe shijoni ambient të përsosur. Krejtësisht i heshtur (deri në 21dBA) Funksionimi i qetë i njësisë së brendshme me nivel të presionit të tingullit 21dBA. Filtër ajri titanik fotokatalitik me shtresë apatiti Përthith grimca të vogla, dekompozon aromat dhe neutralizon bakteret dhe viruset. Filtri i ajrit Hiq grimcat e pezulluara të pluhurit, duke siguruar rrjedhje të vazhdueshme të ajrit të pastër. Vetëm tifoz Kondicioneri mund të përdoret si tifoz, duke fryrë ajri pa ftohje apo ngrohje. Operacion i fuqishëm Për ftohje ose ngrohje të shpejtë, mund të zgjidhni një regjim të fortë. Komandimi automatik i ftohjes / ngrohjes Zgjedh automatikisht funksionin e ftohjes ose ngrohjes për të arritur temperaturën e dëshiruar (vetëm për llojet e pompës së nxehtësisë). Funksioni i gjumit Rritje e modalitetit të rehati që ndjek një ndryshim të caktuar të temperaturës gjatë gjumit. Lëvizja automatike e tehit vertikal Zgjedhja e transmetimit automatik vertikal të ajrit për të arritur shpërndarje më efikase të ajrit dhe temperaturën e dhomës. Rregullimi automatik i shpejtësisë së ventilatorit Programoni fillimin ose ndalimin e kondicionerit tuaj në kohën që dëshironi dhe shijoni ambient të përsosur. Klasat e rregullimit të shpejtësisë së ventilatorëve Ju lejon të zgjidhni numrin specifik të fazave të tifozëve të shpejtësisë. Programi i dehumidimit Niveli i lagështisë së dhomës zvogëlohet pa ndikuar në temperaturën. Telekomanda me infra të kuqe Është përdorues miqësor dhe i pajisur me një funksion kohëmatës që ju lejon të programoni njësinë për të filluar ose ndaluar në kohën që dëshironi. 24 orë orë Kohëmatësi 24 orësh mund të caktohet për të filluar ftohjen ose ngrohjen. Mirëmbajtja e thjeshtuar duke treguar gabimet e sistemit apo keqfunksionimet. Njësia e brendshme Moduli i brendshëm ATXN 25NB9 Performanca e ftohjes Minimale / nominale / maksimale kW 1.30 / 2.56 / 3.00 Efikasiteti i ftohjes Minimumi / Nominal / Maksimumi Btu / h 4436/8735/10236 Efikasiteti i ngrohjes Minimumi / Nominal / Maksimumi kW 1.30 / 2.84 / 4.00 Efikasiteti i ngrohjes Minimumi / Nominal / Maksimumi Btu / h 4436/9690/13648 Efiçenca sezonale Ftohja Klasa e energjisë A + Fuqia e projektimit kW 2,56 SEER 5,66 Konsumi vjetor i energjisë kWh 159 Ngrohja (klima mesatare) Klasa e energjisë A +

Krijuar 9 muaj më parë

loading...

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Krijo nje njoftim! Kontakto me Stafin!