U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Cel Redmi 6 A

Krijuar nga: Shop Al

Shikime: 2847

Nxitoni per tek Ubi Group Tashme dhe shitje celularesh per individet qe nuk duan te shpenzojne shume. -Pagesa mund te behet dhe me keste, vetem me ID Cel Redmi 6 A Cilesi maksimale Cmimi 13'5000 Lek Add : Lgj 1 Rruga Taulantia Lgj 6 Rruga Aleksander Goga Lgj 13 Plazh, rruga Pavarsia Nr. Cel : 0672013331

Krijuar 9 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: 13,500 Lekë
Kategoria: Elektronika
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Durrës


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Krijo nje njoftim! Kontakto me Stafin!