U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

c 320 panorama full pa taks luksi

Krijuar nga: Shop Al

makina eshte ne gjendje shum te mire motorr evo pa taks luksi eshte full panorama serdile me ngrohje sensore navi madh sedile gjysem rrob gjysem lekure makina ndodhet ne tirane

Krijuar 8 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: 8,500
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Fier


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.