U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Bora Bora Hotel

Krijuar nga: Hotele

Featuring free WiFi, Bora Bora Hotel is situated in Sarande. The property features a terrace, as well as a bar. Staff on site can arrange airport transfers. At the hotel, every room includes a balcony. Each room has a private bathroom with a bidet and free toiletries. Guest rooms at Bora Bora Hotel have air conditioning and a desk. A à la carte breakfast is available daily at the property. Speaking English and Italian at the 24-hour front desk, staff are always on hand to help. Transfers to Saranda city centre and Saranda harbour are provided free of charge. The staff speak English at Bora Bora Hotel.

Krijuar 2 muaj më parë

loading...

Specifikat


Cmimi: 40
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Sarandë


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.