MATRAPAZI.COM
Ne të mbarojmë punë

Bicikleta


Rreth Produktit


🚴‍♀️Biciklete 26 mtb xl 🕹Marrshe 7x3 🎮Sistem frenimi me disk 🎖Akse bllok 🏆Susta para etj 🚴‍♂Per me teper na gjeni ne Insta :Servis-shitje bicikletash dhe FB https://www.facebook.com/servisshitje/

Specifikimet

Kategoria: Bicikleta
Postuar nga: matrapazi-team
Vendndodhja: Tirana
çmimi: 13,000Leke
Kontakt: 0685611039
Krijuar 3 muaj më parë

Sugjerimet

Tirana

3 muaj më parë

Shitet Bicikleta


Biciklete 29 LXTX 🕹Marrshe 9x3 🎮Frena me alkol 🎖Akse Bllok 🏆Susta para me re...

Tirana

3 muaj më parë

Bicikleta


Super bike 24 Marshe 7x3 Amortizator perpara Diskofren Akse bllok 🚴‍♂Per m...

Tirana

3 muaj më parë

Biciklete per Femije


Biciklete 12 Origjinale e perdorur e pershtatshme per femije nga mosha 2 deri...