U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Bicikleta

Krijuar nga: ServisCimi

LXTX Bike 26 🕹9x3 marshe 🌟Dopiodisk 🌟Diskofren 🌟Amortizator perpara me regjistrim ✔Trup Alumini 🚲Pjese Origjinale 🌟Frena Alkol 🎖Akse bllok 🚴‍♂Per me teper na gjeni ne Insta :Servis-shitje bicikletash dhe FB https://www.facebook.com/servisshitje/

Krijuar 6 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 29,000 Lekë
Kategoria: Bicikleta
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet