U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Bicikleta

Krijuar nga: ServisCimi

Super bike 24 Marshe 7x3 Amortizator perpara Diskofren Akse bllok 🚴‍♂Per me teper na gjeni ne Insta :Servis-shitje bicikletash dhe FB https://www.facebook.com/servisshitje/

Krijuar 6 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 17,000 Lekë
Kategoria: Bicikleta
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet