U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Audi a4 s line 2008

Krijuar nga: Klev11

Audi a4 2.0 nafte vitit 2008 s line look

Krijuar 7 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 500,000 Lekë
Kategoria: Makina
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni