U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Apartament Me Qera Ditore Tirane

Krijuar nga: Adrian Haxhiu

Apartament_Suite Qera_Ditore 50€ -👤👤 Nata Akomodimi 2 Persona. Rr. Bardhok Biba. Qender/Tirane/+5€Parkim/Ashensor. Rezervo:WhatsApp/Viber/Sms ☎️+355672020959 @skanderbeg_square_apart #tiranazbuluar #njoftimeonline #njoftimefalas #century21albania #apartament #albania #futurehomealbania #shitje #shitjeonline #blerje #blerjeonline #apartamente #apartamenteneshitje #banesa #qera #njerez #pasuritepalujtshme #immobiliare #okazion #okazione #tiranalifestyle #forsaleintirana #airbnbalbania #qeraditore #qeraditoretirana #qeraditoretirana🛋 #qeraditoretirane #airbnbalbania #komitetilovers #exclusivepropertiesal

Krijuar 3 javë më parë

Specifikat


Cmimi: 50
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Tirana


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.