U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Marketing

Oferta

5 Euro/Java
 • Paketa Premium 3
 • 1. Posti qendron i pozicionuar i treti ne faqen e pare dhe faqen e kategorise se krijuar
 • 3. Shperndarje ne rrjetet sociale Facebook,Instagram

Oferta

7 Euro/Java
 • Paketa Premium 2
 • 1. Posti qendron i pozicionuar i dyti ne faqen e pare dhe faqen e kategorise se krijuar
 • 3. Shperndarje ne rrjetet sociale Facebook,Instagram

Oferta

10 Euro/Java
 • Paketa Premium 1
 • 1. Posti qendron i pozicionuar ne krye ne faqen e pare dhe faqen e kategorise se krijuar
 • 3. Shperndarje ne rrjetet sociale Facebook,Instagram

Oferta

50 Euro/Java
 • Paketa Baner
 • 1. Pozicion banner horizontal ne faqen kryesore te web (homepage)
 • 2. Pozicion banner horizontal i cili vendoset ne nje kategori te caktuar.
Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.