U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Qyteti: Klos

Mercedes-Benz 2006

I ardhur nga Gjermania ne super gjendje pa dogan Per m shum info N.CEL-0686205048

1 muaj më parë


Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni