U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Kategoria: Truall Are Ferme

Toka ndodhet në Rradhime ne Vlorë, pranë detit.

Toka ndodhet në Rradhime ne Vlorë, pranë detit. Informacion mbi tokën: sipërfaqja e tokës, 65000 m2 me certifikatë pronësie, buze rruge kryesore. Po...

9 orë më parë


Shitet toke truall ne Rrugen "Teuta" Kamez Tirane

Shitet toke truall ne Rrugen Teuta Kamez. Toka truall ka nje siperfaqe prej 5000 m2. Trualli shitet me 50 euro m2.Toka ndodhet buze rruges kryesore ,n...

10 orë më parë


Shitet Objekt 4-katesh me hipoteke ne Sarande

Shitet ndërtesë me 4 kate dhe pamje të mrekullueshme ne rrugen Gjergj Araniti nje zone e qete dhe e preferuar ne Sarande.. Trualli ka një sipërfaqe to...

1 ditë më parë


Shitet Objekt Karabina 350m2

Shitet objekt karabina në Sarandë pranë Bougainville Bay me sipërfaqe totale trualli prej 360m2 dhe 116 m2 ndërtim.Prona është e pajisur me certifikat...

3 ditë më parë


Shitet toke truall ne Daias Tirane

Shitet toke truall ne Daias Tirane. Toka truall ka nje siperfaqe prej 10.000 m2. Toka eshte e pozicionuar afer rruges se fshatit Daias ne nje zone me...

4 ditë më parë


shitet toka

Shitet toka me siperfaqe 5.000 m2 ne Mjull Bathore. Toka perben nje mundesi te mire shfrytezimi pasi eshte e pershtatshme per ndertim, banim dhe inves...

6 ditë më parë


shitet toka

Shitet toke me siperfaqe 2.500m2 ne Vishaj. Toka eshte e pershtatshme per aktivitete te ndryshme si dhe per banim, perben nje mundesi te mire shfrytez...

6 ditë më parë


shitet toka

Shitet toke me siperfaqe 100.000m2 ne Mjull Bathore. Toka ndodhet ne nje nga zonat me te qeta dhe me te preferuara te Tiranes dhe kjo e ben ate te jet...

6 ditë më parë


shitet toka

Shitet toke me siperfaqe 4000m2 ne fshatin kasall, kamez. Toka eshte e pershtatshme per cdo lloj aktiviteti si per shembull per ndertim,magazina, etj....

6 ditë më parë


shitet toke

Shitet toke ne Mjull Bathore me siperfaqe 25.000 m2. Toka perben nje mundesi shume te mire shrytezimi pasi ndodhet shume afer rruges kryesore, mund te...

6 ditë më parë


Shitet toke truall ne Rrugen "Teuta" Kamez Tirane

Shitet toke truall ne Rrugen Teuta Kamez. Toka truall ka nje siperfaqe prej 5000 m2. Toka ndodhet buze rruges kryesore ,ne nje zone me zhvillim te shp...

1 javë më parë


Shitet toke truall ne Daias afer TEG-ut Tirane

Shitet toke truall ne Daias Tirane. Toka truall ka nje siperfaqe prej 10.000 m2. Toka eshte e pozicionuar afer rruges se fshatit Daias ne nje zone me...

1 javë më parë


Plac vo Tetovo

Deloven prostor se prodava ili se dava pod kirija ok 1000 m2 do 9354 m2. Idealen za otpad, farma, zivealiste, firma, za sekoj biznis i namena. Cena i...

1 javë më parë


Shitet toke truall ne Rrugen "Teuta" Kamez Tirane

Shitet toke truall ne Rrugen Teuta Kamez. Toka truall ka nje siperfaqe prej 5000 m2. Toka ndodhet buze rruges kryesore ,ne nje zone me zhvillim te shp...

1 javë më parë


Shitet toke Truall ne Rr."Azem Hajdari" Kamez

Shitet toke truall ne Rrugen "Azem Hajdari" Kamez. Toka truall ka nje siperfaqe prej 1200 m2. Toka ndodhet buze rruges kryesore ,ne nje zone me zhvill...

1 javë më parë


Shitet Truall koder 68 Dylym 68.500m2 50€/m2 Linze Dajt !

Shitet Truall 5 Dylym 5,090m2 60€/m2 Linze Dajt! Toka ndodhet mbrapa Universitetit te New Yourk-ut. Trualli disponon dokumenta te rregullta Hipotekor...

2 javë më parë


Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Krijo nje njoftim! Kontakto me Stafin!