U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Kategoria: Makineri Ndertimi

OFERTE. MAKINERI POLIURETANI DHE POLIUREA ME CMIM TE PERGJYSMUAR

Shesim makineri poliuretani dhe poliurea qe termoizolon dhe hidroizolin ndertesat e te gjitha tipeve. Makineria eshte e pajisur me gjithe linjen plote...

1 javë më parë