U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Kategoria: Kerkesa Pune

Kerkohen agjente marketingu

NEXT SHA ESHTE NE KERKIM TE AGJENTEVE TE MARKETINGUT Pagesa baze deri ne 500 euro bruto + bonuse 5% - 10% bonus ne muaj Pagesa e sigurte dhe prec...

1 javë më parë


Kerkohet specialiste brumi

Kerkohet specialiste brumi me eksperienc. Mosha mbi 30 vjec . Preferohet familjare . Paga: 400 mije leke bashke me siguracion . Adresa : Rruga Barr...

1 javë më parë


Kerkohet teknik per montim reklamash

Kerkohet teknik per montim reklamash me eksperience pune ne fushen e montimeve dhe eksperience per drejtimin e furgonit. Orari i punes 08:00-16:00, e...

1 javë më parë