U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Skoda Rapid me dogan full extra DSG

Krijuar nga: shesbanesa

Skoda Rapid me dogan full extra DSG Kontakt Nr: 049595560

Krijuar 1 javë më parë

Specifikat


Cmimi: 1
Kategoria: Makina
Shteti : Kosova
Qyteti: Prishtina

prodhuesi: Škoda
modeli: Rapid
viti: 2016
kilometrat: 130 000 - 139 999
targa: Te Huaja
transmetuesi: Automatik
karburanti: Naftë
ngjyra: E bardhë

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.