U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Shiten makineri druri per arsye mbyllje

Krijuar nga: Shop Al

Per arsye mbyllje bisnesi shiten makinerit e nje punishte druri e komletuar makinerit shiten tek e tek ose te gjitha bashk si ti interesoin blersit . bashk me veglat e dores . kacavida . matrapik . seg . disk dore . Shara qe peret me kend ngate te gjita anet . Morseta per shterngimin e mobiljeve kur i ngjit me mastic te vogla te medhaja cdo lloi permase . te markave te mira . Te gjitha makinerit shitet per arsye mbyllje bisnesi makinerit jan te ardhura nga jasht jan te markave italjane dhe gjermane jan ne gjendje shum te mir pune jan shum pak te perdorura ktu ne shqiperi makinerit jan ne gjendje pune mund ti provoni per te par si jan ne punim cdo makineri mund ta punoni dhe te shikoni gjendjen e tyre jan ne gjendje shum te mir jan shum pak te perdorura ktu ne shqiperi . makineri me 5 procese esh modelit te math jo modeli vogel esh grand jo mini esh e permases se madhe krat e planit gjithsesi 200 cm te gjat . Makineria ka kto procese gonjaster shina pret gjatesi 120 cm por shinen e ka te cmontushme per ti cuar shin me te madhe qe te presi me shum ne gjatesi mund ti cosh shin te peresi deri ne 365 cm gjatesi . Ka frez plan grose tripan hapjen e brava dyeresh dhe per shum lloi cepimesh . Sharr shirit. Frez. Tripan per hapjen e menteshave te kanatave. Tripan dyersh. Pres per presimin e dyerve dhe shum lloi presimeve presa Preson cod gjei qe ka lidhje me drurin apo mdf preson cod gje qe ka lidhje me punen e marangozave presa esh e madhe jo e vogel esh grand jo mini esh e permases te madhe esh mekanike . Si dhe tetera lulet e frezes . Si dhe shum lule freze modele te ndryshme shum disqe per frezen shum disqe per gonjastren. Kompresor airi te markes kaiser 200 lt . Makinerit shiten ne cemim te arsyshem dhe te diskutushem shiten dhe tek e tek ose te gjitha bashk

Krijuar 7 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: I diskutueshem
Kategoria: Makineri
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Fier


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.